facebook vimeo

Projectenoverzicht

Paradisolezingen in maart en april via livestream

Onder de nog steeds geldende strenge coronamaatregelen is het tenminste tot en met april niet mogelijk om lezingen in Paradiso met publiek te laten plaatsvinden. Daarom hebben we besloten om de eerstkomende vier lezingen live te gaan streamen. Het gaat in eerste instantie om deze lezingen:
14 maart Dirk van Delft
21 maart (o.v.) Andrea Maier (uitgestelde lezing van vorig jaar)
28 maart door Ignas Snellen
18 april door Martine Maan

De lezing van Damiaan Denys, die gepland stond op 28 februari, wordt opnieuw verplaatst naar 26 september 2021. Wie al kaarten voor deze lezing had gekocht, krijgt van ons bericht. De reeds gekochte toegangskaarten blijven uiteraard gewoon geldig op de nieuwe datum.

Voor het volledige programma 2021 en inhoudelijke details over de lezingen: klik hier.

Reeds gekochte toegangskaarten blijven gewoon geldig voor de livestream. Iedereen met een kaartje krijgt bericht over de omzetting naar een livestream-ticket en de verdere procedure. Een beknopte uitleg staat hier. Tot 1 maart kunt u via onze webwinkel nog kaarten bestellen, na die datum loopt de kaartverkoop via Paradiso (in verband met het genereren van unieke toegangscodes, die nodig zijn voor het volgen van de livestream). Bezoekers van onze website worden dan rechtstreeks daarheen geleid.

Graag tot ziens bij een of meer van de komende gestreamde lezingen. En wij hopen het programma vanaf mei weer te kunnen voortzetten met publiek in Paradiso.

Heeft u vragen over de livestream, neem dan aub contact met ons op.